3 TV-programma’s die je online kan kijken

Posted by admin on 24th januari 2017 in TV

Tegenwoordig kijken mensen meer online programma’s dan programma’s die normaal op TV worden uitgezonden. Hier zijn een aantal redenen voor. Allereerst hebben wij steeds minder tijd voor leuke dingen, waaronder TV kijken. Tevens is de kwaliteit van TV de laatste jaren hard gedaald. Er zijn te veel luidruchtige en te lange reclames. Gelukkig is daar een alternatief. Online TV-kijken! Dit artikel zal een aantal TV-programma’s onder de loep nemen die het momenteel goed doen. Welke programma’s zijn aan te raden? Welke programma’s kan je beter links liggen?

#1: Narcos

Narcos, de veel bekroonde en veel besproken hit-serie uit de Verenigde Staten breekt momenteel vele records. Volkomen terecht, volgens vele critici en TV-kijkers. In Narcos volgen we de excentrieke en angstaanjagende “villain”, Pablo Escobar, een drugsbaron die Colombia jarenlang in zijn macht had. Narcos is deels gebaseerd op echte gebeurtenissen en deels verzonnen verhalen. Hoofdpersonen in het verhaal zijn: Pablo Escobar, Javier Pena en Steve Murphy, waarvan de laatste twee heren een poging doen om Pablo uit te schakelen. Een spijkerharde serie met bloed, zweet en tranen. Narcos is niet geschikt voor de meeste mensen. Echter is de serie zeker aan te raden. Een serie voor de avontuurlijke onder ons!

#2: Shooter

Een minder bekende serie, net uitgekomen in Nederland. In Shooter volgen we Bob Lee Swagger, een ex-marinier die jaren geleden met pensioen is. Dan opeens krijgt Bob te horen dat hij nog 1, laatste taak mag doen: het beschermen van de Amerikaanse president. Als “Sniper” krijgt hij de taak om de president met zijn leven te beschermen door potentieel gevaar te herkennen en daders op tijd uit te schakelen. Tijdens een bezoekje van de president bij een congres gebeurt het ondenkbare: de president wordt neergeschoten. In de chaos die ontstaat wordt Bob aangewezen als dader. Bob is onschuldig, maar kan zich moeilijk beschermen tegen Amerikaanse justitie. Shooter staat in het teken over verraad, actie en spanning, iets dat bij vele mensen goed in de smaak zal vallen.

#3: Breaking Bad

Breaking Bad, wie kent dat nou niet?! Helaas is Breaking Bad al jaren geleden afgelopen. Toch is het een fantastische serie voor de avontuurlijke onder ons. De serie staat in het teken van Walter White, een middelbare scheikundeleraar die te horen krijgt dat hij nog maar 1 jaar te leven heeft. Als laatste “klus” gaat Walter het ondenkbare doen: hij gaat Chrystal Meth maken. Crystal Meth is een zeer verslavende drug die ervoor zorgt dat gebruikers urenlang onder invloed zijn. Samen met zijn partner (Jesse Pinkman) wil hij de Amerikaanse markt veroveren. Actie, drugs, bloed en spanning, Breaking Bad heeft het allemaal!

Waar wachten je nog op? Wil je snel online TV kijken? Klik dan hier op de link!

Comments are closed.