Er zijn nieuwe Apple Watch-bandjes uit!

Posted by admin on 9th juni 2017 in systemen

We zien dat de Apple Watch steeds populairder wordt in Nederland en daar horen ook de Apple Watch accessoires bij. Een hele nieuwe trend zijn de Apple Watch-bandjes geworden. Voor de zomer heeft Apple weer gloednieuwe bandjes uit laten komen. De nieuwe accessoires zijn te koop in de Apple Store. Apple zit sowieso niet stil in het vernieuwen van allerlei accessoires. Voor de Apple Pro zijn er ook gloednieuwe producten op de markt gekomen. Er zijn nu drie gloednieuwe bandjes op de markt gekomen voor de Apple Watch. Een geweven nylon bandje in Pride-kleuren en een nieuw leren bandje met klassieke gesp. In de lente kwam Apple al met een nieuwe collectie bandjes en dus kon Apple het niet laten om voor de zomer een nieuwe editie te laten maken. Er zijn helaas wel iets minder bandjes op de markt gebracht ten opzichte van de lente, maar Apple is daarentegen wel erg creatief geweest en heeft hele zomerse kleuren op de markt laten brengen.

Pride Edition-bandje

Vorig jaar kwam Apple al met een heel leuk initiatief. Apple heeft een exclusieve Pride-bandje voor de Apple Watch uitgebracht. Deze werden uitgedeeld aan de medewerkers die zich hadden ingeschreven voor het Pride-evenement. Niet zonder succes want ruim een jaar later is het bandje nog steeds te bestellen in de Apple Store. Er zijn nu ook nieuwe sportbandjes op de markt gekomen. En wel in drie nieuwe kleuren.Het gaat om nevelblauw, stuifmeelgeel en flamingo, een soort zalmroze kleur. Het zit in de lijn der verwachting dat Apple enkele grote namen gaat strikken om de bandjes te promoten. En aan de hand daarvan denken ze dat het nog meer storm gaat lopen dan nu al het geval schijnt te zijn. Bijna een jaar later is dit bandje alsnog beschikbaar voor iedereen. Het nieuwe Pride Edition nylon bandje is alleen beschikbaar in de online Apple Store.

Sportbandjes

Voor de sportbandjes heeft Apple drie nieuwe kleuren aan het assortiment toegevoegd. Het gaat om nevelblauw, stuifmeelgeel en flamingo, een soort zalmroze kleur. Helaas is de kleur marine/tahoe-blauwe bandje uit de collectie verdwenen. Maar zoals gezegd zijn er genoeg andere opties die je hart sneller doen kloppen.
Voor het leren bandje met klassieke gesp is er ook een nieuw kleurtje bij gekomen. Naast de bestaande kleuren kun je nu ook een zonnebloemgele variant kiezen.

Apple heeft ook weer nieuwe kleuren uitgebracht voor de Nike+ bandjes. Vorige week zijn ze toegevoegd aan de Nike-store. Het gaat in totaal om vier kleuren, namelijk licht violet, zacht violet, Blue Orbit en Obsidiaan. Ze zijn 59 euro per stuk.

Loop jij er dus nog niet flitsend bij met de nieuwe kleuren voor de zomer? Koop dan snel je watchbandjes.

Comments are closed.